Silverpoint Vacation Club news and latest offers in the Clubhouse

Clubhuis

Welkom bij het Silverpoint Vacation Club-clubhuis en welkom in deze wondere wereld van indrukwekkende ervaringen, totale vrijheid, ongelooflijke keuze en fantastische deals.
Kijk hier regelmatig even voor de laatste aanbiedingen en deals van de Silverpoint Vacation Club, vakantie, autohuur, verzekeringen en vluchten.
We houden u hier ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws vanuit de Silverpoint Vacation Club-gemeenschap en geven u een exclusief kijkje in de beste resorts over de hele wereld.
Deals voor extra vakanties
Heeft u uw punten van dit jaar al gebruikt? Of bent u aan het sparen voor volgend jaar? Bekijk dan deze fantastische deals voor exotische vakanties wereldwijd, die u contant kunt betalen:

Kenia

Test
Leeuwen, olifanten en luipaarden zijn maar een paar van de wilde dieren die u tijdens een safari in Kenia, zult zien. Bewonder het ongelooflijke landschapsschoon van dit schitterende land en geniet van de heerlijk stranden van de Indische Oceaan en het oude centrum van Mombassa. Dit alles in de directe omgeving van het resort van deze aanbieding in Kenia.
Vanaf £8 per persoon per nacht
Bel uw reisagent en boek nu: 0845 6086296

Hongarije

Test
Ga lekker ontspannen in de thermische baden en de modderbaden vol met rijke mineralen of ga de wijngaarden, de bossen en de meren verkenen. Dankzij de indrukwekkende architectuur en de rijke geschiedenis is Hongarije een perfecte bestemming voor cultuurminners en actieve reizigers. Bekijk het resort van onze aanbieding in Hongarije.
Vanaf £14 per persoon per nacht of zeven dagen half pension voor slechts 26.500 Hongaarse Forint per persoon.
Bel uw reisagent en boek nu: 0845 6086296

Portugal

Test
Golfers zullen helemaal blij worden van zo veel eersteklasgolfbanen in deze prachtige hoek van Europa. En strandliefhebbers zullen versteld staan van de vele kilometers aan maagdelijk zandstrand in deze populaire vakantiebestemming. Het resort dat wij voor u uitgezocht hebben, ligt in het zonnige zuiden van Portugal, de Algarve.
Vanaf slechts £12 per persoon per nacht
Bel uw reisagent en boek nu: 0845 6086296

Las Vegas

Test
Welkom in Vegas! Leid een leven van luxe met een reis naar de hoofdstad van glitter en glamour. Met spectaculaire shows, talloze attracties en de verlokkingen van de speltafels is dit het ultieme Amerikaanse avontuur, waar u 24 uur per dag iets spannends beleeft. Maar vergeet vooral niet de Grand Canyon en de ongelooflijke Death Valley te bezoeken, terwijl u daar bent.
Vanaf slechts £19 per persoon per dag
Bel uw reisagent en boek nu: 0845 6086296

Cancun

Test
De stranden van Cancun behoren tot de mooiste ter wereld en u kunt dit prachtige land niet verlaten zonder de historische Mayatempels bezocht te hebben. Het resort van deze aanbieding is all-inclusive, waaronder een heerlijk diner met kreeft. Bekijk hieronder deze fantastische deal.
Voor slechts £16 per persoon per nacht
Bel uw reisagent en boek nu: 0845 6086296
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible Places

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.