Create your own adventure on a Silverpoint Cruise

Cruises

Op een cruiseschip is elke dag een nieuw avontuur. U reist in alle rust en in luxe en het is een fantastische manier om een deel van de wereld te zien.
Het mooie aan een cruise is dat u, afhankelijk van uw wensen, de reisroute zelf kunt bepalen. Uit een uitgebreid aanbod van routes en bestemmingen, kiest u zelf de havens die u wilt aandoen. Ook bepaalt u zelf hoelang u gaat varen. Van de Middellandse Zee tot Australië, van het Caribisch gebied tot Alaska... waar u ook naartoe gaat, u reist altijd in stijl en comfort.
En wat een cruise helemaal bijzonder maakt, is het uitgebreide aanbod aan activiteiten, zowel aan boord als op het land. Of u nu lekker op het dek wilt luieren in de zon, of gaat shoppen of voldoende energie heeft voor watersporten en excursies, u kunt het allemaal zelf bepalen. De meest cruiseschepen hebben ook een bioscoop, een nachtclub, een casino en spafaciliteiten aan boord om u bezig te houden.
Uiteraard hangt het aanbod van activiteiten aan land af van de aanmeerhaven. Veel van de cruises bieden rondleidingen door een stad of culturele excursies aan. Vooral in Europa leggen de schepen aan in de havens van grote steden en kunnen de passagiers van boord om de verschillende attracties en historische monumenten te bezichtigen. Tijdens een cruise naar een tropisch oord, zoals het Caribisch gebied, kunt u vaak meedoen met strandsporten en meegaan op een eilandtour.
Wat uw smaak ook is, geniet van één van de meest luxueuze manieren van reizen. Het moeilijkste is om 's ochtends te beslissen wat u die dag gaat doen.
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible Places

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.