Silverpoint Customer Service

Storitve za stranke

Pri Silverpoint Vacation Club smo ponosni na naše odlične storitve za stranke. Za nas je stik s člani izrednega pomena, saj nam omogoča, da še naprej zagotavljamo izvrstne storitve, ki jih od nas pričakujete.
Radi bi izvedeli, kakšne so vaše izkušnje z nami, dobre ali ne - saj le tako lahko ohranjamo naše dosledno visoke standarde in ostajamo obveščeni o trenutnih trendih in preferencah potrošnikov. Želimo, da so vaše počitnice kar najboljše, zato vam bo prisluhnilo naše visoko usposobljeno osebje ter vam ponudilo ustrezno podporo.
Z uporabo različnih metod, vključno s spletnimi vprašalniki in anketami, prejmemo od naše baze članov obilo podatkov o vrsti dejavnikov, tako da si lahko še naprej prizadevamo ohranjati izjemnost naših storitev in neverjetno pozornost za podrobnosti.
Seveda smo vam vedno na voljo tudi preko telefona, kadar imate vprašanja ali dvome v zvezi s katerim koli elementom vaših počitnic. Veseli smo, kadar nas pokličete, saj tako lahko poskrbimo, da bo vaše naslednje potovanje še boljše.
Pri Silverpointu nam je v veliko zadovoljstvo, da presegamo pričakovanja in vam omogočamo neverjetne in nepozabne počitnice.
Stopite v stik z nami še danes: 0800 949 6035
Vaš skrbnik potovanj
Silverpoint International +44 (0) 845 6086296

Silverpoint International Nazaj na  Incredible Journeys

Govorite z nami

Naši operaterji so vam pripravljeni pomagat

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Pišite nam

Radi bi izvedeli, kakšno je vaše mnenje
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.