How does Silverpoint Vacation Club work?

Hoe werkt het?

Als Puntenlid heeft u uw thuisbasis in uw eigen resort, waar u de vastgestelde week of weken kunt doorbrengen. Maar misschien wilt u net als vele andere leden wel eens op een ander moment naar een andere vakantiebestemming of misschien wilt u wel meerdere malen per jaar op vakantie. Dit kan allemaal heel eenvoudig geregeld worden.
Wilt u uw vakantie doorbrengen in één van de andere 4.000 resorts verspreid over 100 landen, kies dan uw type appartement en de periode die u wilt reizen en betaal de vastgestelde puntenwaarde. Is uw eigen resort een Silverpoint-modelresort, dan heeft u een hoge puntenwaarde en is de keuze om naar een ander resort te gaan erg groot.
Het ruilen van uw vakantiebestemming is slechts één van de vele voordelen van uw lidmaatschap. U kunt ook punten lenen of punten opsparen over een aantal jaren, waarmee u meer ruilmogelijkheden creëert voor u en uw familie. Als u al uw punten al heeft gebruikt of u bent ze aan het opsparen voor een toekomstige vakantie, dan kunt u toch nog een extra vakantie boeken. U kunt zelfs u vrienden en familie een vakantie cadeau geven met het Gastencertificaat.
Met uw lidmaatschap kunt u ook korting krijgen op allerlei vakantiegerelateerde zaken, zoals cruises, hotelnachten, landhuizen, DisneyWorld, autohuur, golflessen, toegangskaartjes voor toeristenattracties en nog veel meer.
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible Journeys

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.