Enjoy a free promotional holiday for up to six people with the Silverpoint Vacation Club. Joining couldn't be more rewarding.

Hoe kan ik meedoen?

Bij Silverpoint stellen wij alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we fantastische aanbiedingen in de populairste resorts van Europa.
Deze aanbieding geldt voor mensen die meer willen weten over de Silverpoint-producten en die graag zelf het hoge kwaliteits- en serviceniveau van Silverpoint willen ervaren.
Silverpoint wil toekomstige leden graag op duidelijke en begrijpbare wijze laten zien wat de voordelen zijn van het ongelooflijke aanbod aan vakantieproducten. Wij vinden het ook belangrijk dat mensen onze producten eerst uitproberen voordat ze besluiten om lid te worden.
Klanten die van deze bijzondere aanbieding gebruik willen maken, krijgen een enorme korting op een verblijf van zeven nachten voor maximaal zes personen in één van onze luxe Silverpoint-modelresorts. Hieronder kunt u uw korting zien.
TYPE OFFICIEEL TARIEF 2010 KORTINGSTARIEF
Studio* £710 - £860 £179 voor één week
Eén slaapkamer* £910 - £1050 £179 voor één week
Twee slaapkamers £1200 - £1300 £209 voor één week

* Studioappartmenten voor twee tot vier personen. Minimum drie gasten voor éénslaapkamerappartementen
In ruil hiervoor vragen wij een kleine reserveringsbijdrage en vragen wij u om een ochtend of een middag tijdens uw vakantie vrij te houden, zodat wij u wat meer kunnen vertellen over Silverpoint en wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw vakantie en uw levensstijl tijdens uw vakantie. Dit is ook het moment om meer uitleg te krijgen over de faciliteiten op uw resort en de excursies en bezienswaardigheden waar u naartoe kunt gaan.
Ook al weten wij dat onze vakantieproducten behoren tot de absolute top van wat er tegenwoordig te krijgen is, beseffen wij ons ook dat iedereen andere behoeftes heeft. Sommige mensen kiezen ervoor om hun leven lang lid te zijn, anderen worden tijdelijk lid en weer anderen worden niet lid, maar kiezen er wel voor om weer een vakantie bij ons te boeken. De keuze is aan u.
Alles wat we van u vragen is dat u geniet van uw tijd met Silverpoint en dat u vrienden en familie vertelt over de geweldige vakantie en de positieve ervaring die u heeft met uw Silverpoint-resort.
Het aanbieden van dit soort vakantiepromoties is een uitstekende en kostenbeperkende manier voor Silverpoint om verdere bekendheid te geven aan haar vakantieproducten. Voor u als klant zijn deze aanbiedingen een fantastische manier om te genieten van de luxe van een resort. Ook komt u er zo achter of de Silverpoint Vacation Club-vakantie bij u past.
Reserveer nu en wij organiseren een droomvakantie voor u in één van onze beste resorts.
Wilt u meer weten over deze geweldige aanbieding? Vul dan hier uw gegevens in:

Voornaam*:
Achternaam*:
Telefoonnummer*:
Mobiel nummer:
E-mailadres:
Bevestig e-mailadres:
*Volledige naam en ten minste één telefoonnummer zijn vereist

Wilt u meer informatie of wilt u uw luxe vakantie boeken? Stuur ons een e-mail via info@silverpoint.com
of bel naar: 0871 2040 179 (alleen vanuit het Verenigd Koninkrijk)
Kantoor open: zaterdag en zondag van 9:30 tot 18:00 uur
Maandag tot en met woensdag van 15:00 tot 20:00 uur
Donderdag van 12:00 tot 18:00 uur
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible Journeys

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.