You have nothing to worry about but enjoying your holiday with the Silverpoint Vacation Club

Servicekosten

Silverpoint Vacation Club-leden die ook eigenaar zijn, kunnen daar enorm trots op zijn. De resorts worden allemaal volgens een ongelooflijk hoge standaard onderhouden, zodat het complex altijd voldoet aan de verwachtingen van de eigenaren, of deze zelfs overtreft.
Silverpoint Vacation Club-resorts worden smetteloos schoon gehouden, goed onderhouden en de meubels en inbouwapparatuur zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Om het complex in deze perfecte staat te houden, betalen alle eigenaren servicekosten, ook wel onderhoudskosten genoemd. De hoogte van de servicekosten wordt bepaald aan de hand van het resort en het oppervlak van het appartement.
Het betalen van de servicekosten betekent voor de Silverpoint Vacation Club-leden dat zij bij aankomst in hun appartement niets anders hoeven te doen dan te genieten van hun vakantie. De appartementen zijn allemaal uitgerust met airconditioning, moderne apparatuur en stijlvolle meubels.
De kamers worden schoongemaakt, de terrassen en de balkons worden geveegd door de nauwkeurige schoonmakers, de zwembaden worden smetteloos schoon gehouden door de zwembadschoonmaker en de tuinen worden keurig bijgehouden door de tuinmannen.
Daarnaast zijn er altijd gespecialiseerde medewerkers aanwezig: een badmeester bij het zwembad, 24 uur per dag bewaking en een meertalige receptie die er dag en nacht speciaal is om leden te helpen en te adviseren.
Onder de servicekosten vallen ook de kosten voor verzekering, belastingen en voorzieningen zoals water en elektriciteit.
Voor Silverpoint Vacation Club-leden betekent dit dat zij zich nergens zorgen over hoeven te maken en dat zij volop genieten van hun tweede huis.
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible Journeys

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.