Enjoy exclusive access to the highest levels of service

Silverpoint Service

Dankzij ons uitstekende serviceniveau steken wij met kop en schouders uit boven onze concurrenten in de vakantie-industrie. Ons bedrijf streeft naar perfectionisme op elk niveau en op elk gebied, zodat elk van onze leden de beste behandeling krijgt, vanaf het moment dat zij bij ons zijn.
Het Silverpoint Vacation Club-team is ongelooflijk trots op de hoogwaardige service die zij biedt en doet er alles aan om dit exemplarisch hoge niveau te behouden. Bij elk grote resort is de meertalige receptie 24 uur per dag geopend. Op het resort is ook een arts aanwezig en een uitstekend schoonmaak- en beveiligingsteam.
Het mooie aan een Silverpoint Vacation Club-lidmaatschap is niet alleen dat u uw vakantie kunt doorbrengen in sommige van de meest luxe bestemmingen ter wereld, maar ook dat u exclusief advies kunt vragen aan onze reisagent en onze lifestyle-conciërge, beiden onmisbaar voor uw dagelijks leven.
De dagen dat u iedere fase van uw vakantie zelf moest organiseren, zijn nu voorbij. Eén telefoontje naar de reisagent en u kunt ontspannen achterover gaan zitten en u vast verheugen op een ongelooflijke vakantie, in de zekerheid dat wij aan al uw verwachtingen en kwaliteitseisen zullen voldoen.
Het Silverpoint Customer Service -team doet er alles aan om uw Silverpoint-ervaring zo goed mogelijk te maken. We zijn altijd benieuwd naar uw mening, want hiermee kunnen wij constant verbeteringen doorvoeren en tot de belangrijkste spelers van de vakantie-industrie blijven horen.
Uw reisagent
Silverpoint International +31 (0) 202035367

Silverpoint International Terug naar  Incredible People

Praat met ons

Onze telefonisten staan klaar om u te helpen

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Schrijf ons

We horen graag van u
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.