Enjoy exclusive access to the highest levels of service

Storitve za Silverpointove stranke

Silverpointovi izjemni nivoji storitev nas uvrščajo visoko nad ostale ponudnike. Stremimo k popolnosti na vsakem koraku, da bi vsak izmed naših članov prejel kar najboljšo obravnavo od trenutka, ko se včlani.
Ekipa Silverpoint Vacation Cluba je izredno ponosna na svoje visoko kakovostne storitve in neutrudno ohranja svoje vzorne standarde. V vsakem izmed naših temeljnih letovišč boste našli večjezično recepcijo, ki vam je na voljo 24 ur na dan, kakor tudi letoviščni zdravnik in izvrstne ekipe sobaric ter varnostnikov.
Čar članstva v Silverpoint Vacation Clubu je v tem, da poleg letovanja na nekaterih najprestižnejših destinacijah na svetu pridobite tudi ekskluzivni dostop do našega skrbnika potovanj ter skrbnika za življenjski slog - - neprecenljivi dopolnitvi k vašemu vsakodnevnemu življenju.
Dnevi, ko ste morali lastnoročno organizirati vsako fazo vaše počitniške izkušnje, so mimo - en klic naši poznavalski skrbniški ekipi z vašimi kriteriji vam bo omogočil, da se boste lahko sprostili, uživali in se veselili neverjetnih počitnic, saj boste z gotovostjo vedeli, da bodo izpolnile vaša pričakovanja v zvezi s kakovostjo.
Ekipa za storitve za stranke pri Silverpoint Vacation Clubu je predana oblikovanju vaših počitnic v nepozabno izkušnjo. Vedno z veseljem prisluhnemo vašemu mnenju, saj nam le-to omogoča uvajanje nenehnih izboljšav in ohranjanje vodilnega mesta v svetu na področju časovnega zakupa letovanj.
Vaš skrbnik potovanj
Silverpoint International +44 (0) 845 6086296

Silverpoint International Nazaj na  Incredible People

Govorite z nami

Naši operaterji so vam pripravljeni pomagat

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Pišite nam

Radi bi izvedeli, kakšno je vaše mnenje
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.