Travel the world with Silverpoint Vacation Club

Skrbnik potovanj

Ste kdaj pomislili na to, koliko bolj enostavno bi bilo življenje, če bi lahko uredili vse podrobnosti v zvezi s potovanjem z enim samim telefonskim klicem? Predstavljajte si, koliko časa bi lahko prihranili in kaj bi lahko v tem času počeli.
Kot član Silverpoint Vacation Cluba imate ugodnost prav v tem - v razkošju, da se lahko zanesete na člana naše neverjetne ekipe turističnih strokovnjakov, ki bo poskrbel za vse vidike vašega potovanja. Od afriških safarijev do karibskih križarjenj oblikujemo počitnice po meri v skladu z navodili stranke.
Zahvaljujoč našemu ekskluzivnemu partnerstvu z RCI-jem Silverpoint črpa iz 35-letnih izkušenj v sistemu izmenjav in vam omogoča fleksibilnost brez primere ter neposreden dostop do najširše izbire neverjetnih destinacij po vsem svetu.
Iz portfelja, ki se ponaša z več kot 4.000 kakovostnimi letovišči v več kot 100 deželah po svetu, vam bo naša ekipa oblikovala prestižne počitnice, o katerih ste vedno sanjali.
Oddih ob koncu tedna ali družinski izlet v Disney World - kakršne koli že so vaše sanjske počitnice, bomo mi poskrbeli, da bodo neverjetna izkušnja.
S Silverpointom ne boste več sanjali sanj, temveč živeli življenje.
Vaš skrbnik potovanj
Silverpoint International +44 (0) 845 6086296

Silverpoint International Nazaj na  Incredible Journeys

Govorite z nami

Naši operaterji so vam pripravljeni pomagat

+34 922 761533


us +01 34 75590911
es +34 922 761 133

Pišite nam

Radi bi izvedeli, kakšno je vaše mnenje
Customer: communication@silverpoint.com Business: affairs@silverpoint.com
Silverpoint Vacations

P.O. Box 174, Calle Los Ángeles, sin número,
38650, Los Cristianos, Arona.
Santa Cruz de Tenerife, Spain.